Beelden New World MMORPG van Amazon gelekt via Pornhub

Via pornowebsite Pornhub zijn beelden gelekt van New World, een MMORPG van Amazon die in september 2016 al werd aangekondigd. De beelden werden vervolgens ook op YouTube geplaatst en zijn afkomstig van een gesloten bèta.

New World speelt zich af in een alternatieve versie van de 17de eeuw. Kolonisten die de Atlantische Oceaan oversteken, ontdekken in plaats van het Amerika dat wij kennen een ander continent. Dat doet weliswaar sterk denken aan Amerika, maar de bovennatuurlijke volksgeloven die men er destijds had, blijken ook echt te zijn. Verwacht je dus maar aan de nodige magie en heel wat mysteries.

New World tracht zich op een aantal vlakken te onderscheiden van andere MMO’s. Zo zijn er om te beginnen geen classes. Er worden heel wat skills en specialisaties voorzien, waarmee je als speler in principe kan doen wat je wil om zo echt een uniek personage te creëren. Verder is de combat action-based, wat inhoudt dat de combat niet afhankelijk is van tab targeting, ook al is dat wel een optie.

Wanneer we New World mogen verwachten is niet bekend, maar enkele maanden geleden doken al officiële screenshots op. Tel daar nog wat previews bij en je weet dat er wel schot in de zaak komt.

https://www.youtube.com/watch?v=esq00I00610

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password