Bedwing een winterse wildernis en vermijd waanzin in Winter Survival

Winter Survival, de verhaalgedreven sandbox survivalgame van ontwikkelaar DRAGO entertainment, gaat vanaf woensdag 28 februari 2024 een zinderende strijd aan op PC via Steam Early Access. Na het ontvangen van feedback heeft DRAGO de titel vernieuwd van Unreal 4 naar Unreal 5, waardoor het team adembenemende landschappen, realistische texturen en ontzagwekkende effecten kan realiseren.

Van het team achter de veelgeprezen Gas Station Simulator is Winter Survival een strijd tegen de brute elementen van Mount Washington, New Hampshire. Volg een eenzame overlevende na de gebeurtenissen van een onverwacht ongeluk, ijzige ranken van de winter komen dichterbij en hallucinaties beginnen zich te manifesteren.

Nadat een uitgehongerde beer de kleine groep overlevenden van elkaar heeft gescheiden, loert hij nu in de schaduwen, klaar om zijn tanden erin te zetten als hij wordt gevonden. Verken de wildernis om voedsel en voorraden veilig te stellen. Ontdek achtergelaten blauwdrukken waarmee de overlevenden zich kunnen aanpassen aan de barre omstandigheden. Gebruik ze om bescherming te creëren tegen roofdieren, figuren die worden aangewakkerd door nachtmerries en de woeste beer die in het gebied opdoemt om zijn prooi op te sporen. De jacht op de fauna van het bos vereist kennis van hun gedrag en vaardigheid.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password