Beat ‘Em Up The Legend Of Tianding zijwaarts scrollt naar PlayStation Consoles

Neon Doctrine – een Zuidoost-Aziatische game-uitgever van indie-titels als Yuppie Psycho, The Library of Babel, Lamentum en de SIMULACRA-serie – en ontwikkelaar Creative Games Computer Graphics Corporation kondigen vandaag de release van The Legend of Tianding op PlayStation 4|5-consoles wereldwijd aan. De bekroonde side-scrolling beat ‘em up is een actievol, stijlvol avontuur gebaseerd op echte gebeurtenissen, echte mensen en echte situaties.

The Legend of Tianding is een verkenning van een plaats en tijd die vaak over het hoofd wordt gezien, met in de hoofdrol de historische figuur Liao Tianding – de legendarische Taiwanese burgerwacht. Gepresenteerd in de stijl van traditionele Chinese Manga, wordt de Dadaocheng wijk van Taipei rond de eeuwwisseling tot leven gebracht in deze unieke ervaring.
Als de titulaire Tianding vechten spelers voor gerechtigheid in de straten van Taipei aan het begin van de 20e eeuw. Ze beroven de rijken om de armen te voeden en ontsnappen aan gevangenneming door de koloniale Japanse autoriteiten die de stad hebben bezet. Spelers moeten de autoriteiten in stijl bestrijden met een tanto, heupband en snelle kungfu in strak afgestelde technische gevechten. Ze voeren geavanceerde luchtcombo’s uit, stelen wapens van vijanden, rusten krachtige talismannen uit en gebruiken enterhaken om over het slagveld te vliegen en angst te zaaien in de harten van de onderdrukkers.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password