Beat ’em Up “The Legend of Tianding” komt op 18 januari naar PlayStation

De hyper-intense zijwaarts scrollende actietitel The Legend of Tianding komt op 18 januari naar de PlayStation-consoles. Spelers kruipen in de huid van Liao Tianding, een Taiwanese burgerwacht die meer is dan je op het eerste gezicht zou denken. Als Liao Tianding vechten spelers voor gerechtigheid in de straten van Taipei aan het begin van de 20e eeuw. Ze beroven de rijken om de armen te voeden en ontkomen aan gevangenneming door de koloniale Japanse autoriteiten die de stad hebben bezet.

Spelers moeten de autoriteiten in stijl bestrijden met een tanto, heupband en snelle Kung Fu in strak afgestelde technische gevechten. Ze voeren geavanceerde luchtcombo’s uit, stelen wapens van vijanden, rusten krachtige talismannen uit en gebruiken enterhaken om over het slagveld te vliegen en angst te zaaien in de harten van de onderdrukkers.

Gebaseerd op echte gebeurtenissen, echte mensen en echte situaties, is The Legend of Tianding een verkenning van een plaats en tijd die vaak over het hoofd wordt gezien. Gepresenteerd in de stijl van traditionele Chinese Manga, wordt het Dadaocheng gebied van Taipei stad rond de eeuwwisseling tot leven gebracht in deze unieke actievolle ervaring.

The Legend of Tianding werd oorspronkelijk uitgebracht in 2021 en kreeg bij de lancering veel lof toegezwaaid, waaronder “Best Narration” op de 2022 Taipei Game Show en “Best Game Design” op de Valencia Indie Summit 2022.

Fans kunnen The Legend of Tianding op 18 januari kopen in de PlayStation Store; de game is momenteel wereldwijd te koop op Windows PC en op Xbox One en Series X|S en Nintendo Switch consoles.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password