Bayonetta & Vanquish verschijnen op 18 februari voor PlayStation 4 en Xbox One

Tien jaar na hun originele debuut, keren Bayonetta en Sam Gideon terug in de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle voor PlayStation 4 en Xbox One die op 18 februari 2020 verschijnt! Deze bundel komt fysiek en digitaal beschikbaar en bevat het originele Bayonetta en Vanquish, geremasterd in 4K-resolutie en 60fps voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Een spectaculair pakket

We maken met veel plezier bekend dat we een samenwerking zijn aangegaan met Weapons Van om de verjaardag van beide games stijlvol te vieren. Alle fysieke exemplaren van de
Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle worden geleverd in een Steelbook met reliëf en gloednieuwe key-art voor zowel Bayonetta als Vanquish.

Deze art werd speciaal voor de 10e verjaardag gemaakt door artist Dan Dussault, onder supervisie van Bayonetta-director Hideki Kamiya, van PlatinumGames, en SEGA.

Pre-orders voor de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle voor PlayStation 4 en Xbox One zijn vanaf vandaag beschikbaar bij alle grote winkels.

Een een-tweetje van PlayStation 4-thema’s

PlayStation 4-spelers die de game liever digitaal kopen, worden voor hun aanschaf van Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle in de PlayStation Store beloond met twee thema’s:

  • Bayonetta & Vanquish-thema – direct beschikbaar voor alle digitale pre-orders, niet verkrijgbaar bij of na de lancering.
  • Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary-thema – tijdelijk verkrijgbaar voor alle pre-orders en aankopen tot 3 maart 2020 – twee weken na de lancering.

Een quote van Weapons Van over de samenwerking voor de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle:

“Voor ons bij Weapons Van was dit een droomproject, en we kunnen SEGA niet genoeg bedanken voor deze kans om onze art direction te gebruiken voor de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle-covers. We zijn gek op beide titels en hebben speciaal voor Dan Dussault gekozen omdat we wisten dat hij er iets geweldigs van zou maken, met zijn oog voor detail en vermogen om bewegingen in zijn art te vangen.”

Bereid je voor om je een weg door talloze hordes vijanden te knokken in twee van de meest geliefde (en stijlvolste) actiegames ooit. Bayonetta en Vanquish zijn beide voor de eerste keer geremasterd in 4K-resolutie en 60fps op PlayStation 4 Pro en Xbox One X. Bekijk voor een voorproefje op de spectaculaire actie alvast de aankondigingstrailer van de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle.

Over Bayonetta:
Beleef de oorsprong van de Bayonetta-serie met de originele, klassieke action-adventure game. Na een half millennium slaap en zonder herinneringen aan haar mysterieuze verleden, stijgt de verleidelijke Umbra-heks op uit de diepte. Door talloze vijanden te verslaan, moet ze de waarheid achter haar afkomst ontdekken.

Bayonetta kan een enorm arsenaal aan mogelijkheden benutten om haar vijanden te slachten, waaronder het veranderen in verschillende diervormen, het oproepen van demonen met haar bijzondere kapsel, en haar geweervuur. Hak en schiet je een weg door hordes hemelse vijanden in dit even krankzinnige als spectaculaire avontuur.

Over Vanquish:
De populaire sci-fi shooter is terug. Wanneer op de overbevolkte aarde een ernstig tekort aan grondstoffen is ontstaan, wordt hulp gevraagd aan Providence, de op zonne-energie aangedreven ruimtekolonie. Maar wanneer Providence plotseling wordt overgenomen door een muitende bende en de technologie wordt gebruikt om steden te verwoesten, moet een speciaal getrainde eenheid van mariniers in actie komen om de kolonie te heroveren.

Gewapend met BLADE, het experimentele wapensysteem dat tot drie andere wapens kan scannen, kopiëren en opslaan, moet DARPA-agent Sam Gideon de kolonie infiltreren, legioenen van geavanceerde mechanische vijanden verslaan, en de energiezender uitschakelen die het leven op aarde bedreigt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password