Battlegrounds: Lobby Legends fleurt binnenkort je weekend op!

De derde Battlegrounds: Lobby Legends is klaar om je weekend op te fleuren! De top 16 Battlegrounds-spelers van over de hele wereld zullen hun dansschoenen aandoen en meedingen naar de prijzenpot van $50,000, terwijl ze hun nieuwe Hero Skins en Disco Dynamite Battlegrounds Strike tentoonstellen uit de gloednieuwe Eternal Night-bundel. Jia en EducatedCollins zullen hun Battlegrounds-expertise delen en samen enkele Battlegrounds-onthullingen tijdens de weekend broadcast doen. Mis dus geen enkel moment van de actie, enkel via YouTube en Twitch!
Wat je moet weten

  • Data broadcast en starttijden
    • CEST: Zaterdag, 25 juni – Zondag, 26 juni – 13u.
  • Dag 1: 16 spelers uit 2 lobby’s, 3 matches per lobby
  • Dag 2: Top 8, Check format
  • Prijzenpot: $50,000 (USD)
  • Casters: EducatedCollins en Jia
  • Streams:
  • Spelers

Hoe het in zijn werk gaat
Dag 1: Alle 16 spelers worden verdeeld in twee aparte lobby’s, waarin er drie wedstrijden worden gespeeld op dag 1. Na elke match krijgen spelers punten toebedeeld; 7 punten voor de eerste plaats, 6 voor de tweede, zakkend tot 0 voor wie achtste eindigt. Na het einde van alle wedstrijden, gaan de vier eerste uit elke lobby door naar de Top 8.

Dag 2: De Top 8 neemt het in een Check format tegen elkaar op tot een uiteindelijke winnaar is gekroond. Punten worden op dezelfde manier als dag 1 verdiend, maar om te winnen moet iemand minstens 20 punten scoren en vervolgens een eerste plaats match overwinning behalen. Enkel als aan beide voorwaarden wordt voldaan, kan de speler van het tweede Battlegrounds: Lobby Legends-kampioenschap als winnaar wegwandelen en $10,000 aan prijzengeld verdienen.

Community Co-Streams

Amerika Azië Europa
AntoZ31 AutumnWater_HS AyRoK_HS
Bofur_HS Dapunia Bob’s League
Cereal For Me HeartCore Budilicious
HowardMoonBG Kato_hs CarryPotter
Jerakal moai1024 DroodThund3r
Kaysacat Nishidoro Fahrettin Yalçınkaya
LiiHS oohjoy ItsBen321
MoocowAlex JackBeam
Muliro NinaIsNoob
obohobo Noizen
PockyPlays RDU
Rafaam The Supreme SolaryHS
Slysssa Sp3ad
Sway_bae Sunglitters
TeamAmericaHS TheFishOugo
Tiff_Tiff__
VictorG_HS
wesdiaz
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password