Battlefield voert spelers op 31 oktober terug naar een bekende plek met Chapter 5: War in the Pacific

Denk terug aan de plek waar het allemaal is begonnen voor de Battlefield-franchise met Battlefield 1942 en recentelijker Battlefield 1943. De iconische gevechten te land, ter zee en in de lucht op maps als Iwo Jima zijn unieke herinneringen die gamers koesteren aan Battlefield. Op 31 oktober brengt DICE spelers voor het eerst sinds tien jaar terug naar de strijd op de Stille Oceaan in de Tweede Wereldoorlog met Battlefield V Chapter 5: War in the Pacific. In deze gloednieuwe trailer kunnen spelers die momenten opnieuw beleven en een glimp opvangen van de amfibische aanvallen en grootschalige oorlogvoering in het spel.

De eerste twee nostalgische maps die worden uitgebracht in Chapter 5 zijn Iwo Jima en Pacific Storm. Iwo Jima is een bijzonder dynamische map waarop de Amerikaanse en Japanse strijdkrachten verwikkeld zijn in een strandlanding tijdens een keiharde confrontatie op uitgestrekte zwarte stranden en in ideale ruimten voor nabijheidsgevechten. De Pacific Storm-map biedt meer gevechten op water en voert spelers door verraderlijk weer op een groep eilanden, waar ze controleposten moeten veiligstellen met boten, tanks of vliegtuigen.

Battlefield V Chapter 5: War in the Pacific bevat:

  • Nieuwe maps: Iwo Jima, Pacific Storm en vanaf december Wake Island.
  • Nieuwe facties: De V.S. en Japan
  • Nieuwe wapens, inclusief de M1 Garand en M1919A6.
  • Nieuwe voertuigen, inclusief de M4 Sherman-tank en het F4U Corsair-vliegtuig.
  • Nieuwe stationaire wapens.
  • Nieuwe gadgets, zoals de Katana en Flamethrower Battle Pickups.
  • Nieuwe Chapter Rewards, inclusief wapens, soldatensets, wapenskins en contactwapens.

Voor meer informatie over de inhoud van Chapter 5: War in the Pacific ga je naar de officiële webpagina hier.

Nieuwe spelers die Battlefield V  willen uitproberen, inclusief Chapter 5: War in the Pacific op de Xbox One, PlayStation 4 en pc, kunnen dat doen tijdens de gratis proefperioden in de komende twee weekenden. Het verhaalgedreven vlaggenschip en de multiplayer-ervaring Battlefield V Grand Operations, waarin teams zich vechtend een weg banen op diverse maps en in diverse modes, is voor iedereen beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober tot maandag 28 oktober. Daarna is de nieuwe Chapter 5: War of the Pacific-content beschikbaar in het gratis Trial Weekend vanaf vrijdag 1 november tot maandag 4 november.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password