Battlefield V is nu wereldwijd verkrijgbaar

Kruip in een Panzer-tank en vlieg in een Spitfire om teamleden te bevoorraden en nieuwe versterkingen te bouwen om het team beschermen. Dit is de Tweede Wereldoorlog zoals je die alleen ziet in Battlefield. Battlefield™V, het langverwachte nieuwe deel in deze bekroonde franchise, is vandaag uitgebracht door DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA). Tijdens de early access-perioden heeft het spel de meeste lidmaatschappen gegenereerd voor pc-spelers op Origin Access Premier en Origin Access Basic. Battlefield V is ook wereldwijd geprezen door critici, zoals onder andere in onze review.

“Met Battlefield V wilden we de beste game uit de geschiedenis van de franchise bouwen. Maar weinig andere games kunnen de ongelooflijke en niet-gescripte momenten bieden die je in Battlefield ervaart, zoals te gekke stunts in een vliegtuig als je door een opgeblazen brug vliegt, terwijl tanks en soldaten op de grond met elkaar de strijd aangaan. Het team hier bij DICE kan niet wachten om te zien wat onze community met Battlefield V gaat doen”, aldus Oskar Gabrielson, GM bij DICE. “We wilden ook een game maken die in de loop der tijd zal groeien en evolueren, en we blijven knutselen aan de gameplay om onze community nog heel lang nieuwe ervaringen te bieden.”

Battlefield V geeft fans de kans om onvertelde verhalen en onverwachte locaties uit de Tweede Wereldoorlog te spelen dan wel te bezoeken. In multiplayer borduurt DICE voort op de meest diepgaande en realistische Battlefield-ervaringen ooit met enorme gameplay-wijzigingen en de ontwikkeling van nieuwe basissystemen. Of je nu te voet bent, in een van de talloze verschillende gepantserde voertuigen rijdt of snel met het vliegtuig gaat, je kunt met drie anderen een squad vormen om de missiedoelen in een willekeurige modus te spelen. Kies daarbij uit de recon-, assault-, medic- of support-klasse, afhankelijk van wat het team het hardst nodig heeft. Spelers kunnen zich voorbereiden op de strijd op de acht maps en in acht multiplayer modes, en meer over de nieuwe innovaties in het spel te weten komen door een bezoek te brengen aan het Bootcamp.

In singleplayer brengt Battlefield V de veelgeprezen War Stories uit Battlefield 1 terug om verschillende mensen te portretteren die een brute strijd voeren boordevol Battlefield-momenten. Spelers zien de oorlog door de ogen van de mannen en vrouwen die de wereld voor altijd hebben veranderd terwijl ze onvertelde verhalen spelen over menselijk drama. Vecht als een Noorse verzetsstrijder in Nordlys, een Senegalees-Franse koloniale strijder in Tirailleur of een Britse crimineel in de Special Boat Services die op zoek is naar een tweede kans in Under No Flag.

Vanaf 4 december kunnen spelers zich storten in een nieuw single player War Story, The Last Tiger, een nieuwe tankgerichte map genaamd Panzerstorm, de introductie van de Practice Range en een kans om op te vallen op het slagveld met voertuigaanpassingen voor zowel tanks als vliegtuigen. Daarnaast, in dezelfde week begint Battlefield V met events die voor bepaalde tijd toegankelijk zijn uit de eerste chapter van de nieuwe live-services voor de spelers, Tides of War.

Chapter 2: Lightning Strikes, dat zijn debuut maakt in januari, introduceert de coöperatieve Combined Arms-modus en de terugkeer van Rush en Squad Conquest. Chapter 3: Trial by Fire, dat in maart wordt uitgebracht, introduceert de langverwachte Battle Royale-modus, Firestorm en een nieuwe map in Griekenland. Na de eerste chapters blijven er meer spelervaringen komen terwijl de slagvelden blijven evolueren.

Battlefield V is nu zowel digitaal als in de winkel verkrijgbaar voor de Xbox One, de PlayStation 4 en Origin voor pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password