Battlefield Hardline

Na in maart reeds aan de prologue van deze game te zijn begonnen, heb ik deze game een beetje laten links liggen vanwege een verhuis, en andere game releases. Onlangs ben ik dan toch weer begonnen aan de story mode van deze game, en dus heb ik hem nu sinds enkele dagen uitgespeeld.

Ondanks dat de meeste mensen Battlefield kopen vanwege de online multiplayer ben ik toch wel blijven plakken aan de single player. Deze is gepresenteerd zoals een politie serie, in meerdere episodes. Het verhaal ga ik niet volledig vertellen hier, je kan tenslotte onze review checken die Azazel een tijdje terug heeft neergepend.

Zoals Azazel in zijn review al verteld, kan je deze game als een “good cop” spelen en proberen zo weinig mogelijk criminelen te doden. Dit kan je doen door sluipend te werk te gaan; “Freeze” te roepen en deze vervolgens in de boeien te slaan. Dit zorgt voor een veel realistischere ervaring, aangezien je als agent natuurlijk niet zomaar iedereen wil gaan neerschieten. Uiteraard als je liever de Rambo uithangt kan dit ook natuurlijk, al levert je dit natuurlijk veel minder punten op.

Dit in combinatie met het verhaal dat in mijn ogen best goed is gebracht, heeft ervoor gezorgd dat ik best wel heb genoten van de single player. Dus bij deze kan ik iedereen die een goed verhaal wel kan smaken deze game ten zeerste aanraden!

Uiteraard heb ik ook al reeds enkele uren in de multiplayer gestoken. En dit is dan ook één van de redenen dat ik nog niet verder was toegekomen aan het verhaal. De MP is weer net zo leuk om met vrienden te spelen zoals in Battlefield 4, al moet ik er wel bij zeggen dat ik nog steeds BF4 leuker vind.

Vooral de mode “Blood Money” vind ik een erg leuke toevoeging aan de MP. Hierin is het de bedoeling om ofwel als politie, of als crimineel geld op te halen op ene vast punt op de map en dit dan vervolgens naar je kluis te gaan brengen. Zo is het dan ook mogelijk om weer geld uit de kluis van je tegenstanders te gaan halen. Deze mode zal ik dus best nog vaak gaan spelen.

Ik sluit mij dan ook volledig aan bij de score die Azazel aan BFH heeft gegeven, het is een erg vermakelijke game met een leuke story mode, en een best vermakelijke multiplayer. Al blijft voor mij BF4 nog steeds heer en meester als MP FPS.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password