Battlefield 2042 Update 3.1 introduceert vernieuwde maps, nieuwe wapens en meer

Het team van Battlefield 2042 heeft vandaag een nieuw blogbericht uitgebracht met meer informatie over Update 3.1. Deze introduceert de langverwachte vernieuwing van de map Manifest, nieuwe Vault Weapons en verbeteringen in de gameplay flow zoals we die kennen van Season 3: Escalation.

Kijk hier voor een volledig overzicht van alle nieuwe wijzigingen die Battlefield 2042 Update 3.1 met zich meebrengt.

Ook heeft het team bevestigd dat het volgende Mid-Season Event van Battlefield 2042 in een van de komende weken van start gaat. Het in-game-evenement duurt drie weken en elke week worden er nieuwe cosmetische items en modi geïntroduceerd. De volgende Battlefield 2042-update staat gepland voor eind januari, vlak na het Mid-Season Event.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password