Battlefield 2042 Season 6: Holiday Protocol in-game-evenement aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Holiday Protocol aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 12 december 2023 tot en met 9 januari 2024.

Het in-game-evenement omvat wekelijks een Weekly Experience met een kerstthema, bestaande uit vier verschillende spelmodi en populaire creaties van de community. Spelers ontgrendelen wekelijkse beloningen door het slagveld te betreden en kunnen extra beloningen ontgrendelen door in te loggen in week 2, 3 en 4. Tot slot heeft Battlefield Portal ook haar eigen wekelijkse ‘experiences’ waar spelers aan kunnen deelnemen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password