Battlefield 2042 Season 6: Dark Protocol in-game-evenement aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Dark Protocol aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 31 oktober t/m 14 november en introduceert een 12v12 Killswitch-modus.

Verborgen in de Buiten-Hebriden van Schotland verplaatst de strijd zich naar een geheime technische onderzoeksfaciliteit genaamd The Boreas Facility. In de faciliteit heeft de zelf ontwikkelde AI-technologie de controle overgenomen om zogenaamde ‘Geists’ te creëren. Dit zijn synthetische soldaten die door AI bestuurd worden. In Dark Protocol verdienen spelers beloningen en kunnen ze deelnemen aan een nieuwe tijdelijke Killswitch-modus.

Killswitch is een gloednieuwe spelmodus waarin 24 spelers in teams van 12 tegen elkaar strijden om controle over het gebied te krijgen. De spelmodus is speelbaar op de maps Redacted, Manifest, Hourglass en Spearhead. Spelers creëren tot 40 Geists voor hun team en gebruiken ze tegen vijanden om controle over het gebied veilig te stellen. Het gevecht speelt zich af in kleine ruimtes waarin spelers worden blootgesteld aan claustrofobische vuurgevechten. Vertrouwen in hun gadgets, middelen en teamgenoten is van groot belang om de voortdurend bedreigde ruimte te verdedigen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password