Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations is nu beschikbaar

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations uitgebracht. Het intense nieuwe seizoen voegt veel nieuwe content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map die zich volledig binnen afspeelt, nieuwe wapens, gadgets en nog veel meer.

In Season 6 wordt van spelers gevraagd om te overleven in een geheime technische onderzoeksfaciliteit, verborgen in de Buiten-Hebriden van Schotland. De nieuwe map Redacted is geïnspireerd door populaire maps uit eerdere delen in de reeks, waaronder Operation Locker (Battlefield 4) en Operation Metro (Battlefield 3). Redacted is de eerste map in de reeks die zich volledig binnen afspeelt en waar intense claustrofobische vuurgevechten plaatsvinden.

Hieronder een overzicht van alle content die spelers tijdens Season 6 nog meer kunnen verwachten:

  • Nieuw wapen: VHX D3 – Dit unieke en futuristische geweer is voorzien van geoptimaliseerde mobiliteit en prestaties. Daarmee is het een waardevolle aanwinst voor gevechten op korte en middellange afstand.
  • Nieuw wapen: L9CZ – Een semi-automatisch en zeer nauwkeurig secundair pistool dat geschikt is voor gevechten op korte afstand en wanneer het primaire wapen niet meer werkt.
  • Nieuw wapen: G428 – Een gloednieuw sluipschuttersgeweer met uitzonderlijke precisie en aanzienlijke schotkracht.
  • Nieuw gadget: Ammo en Medical Pouches – Deze twee gadgets stellen spelers in staat om hun squad te helpen door ze van nieuwe munitie of verbandmiddelen te voorzien.
  • Nieuw voertuig: YUV-2 Pondhawk – Een dynamisch tweepersoons transportvoertuig waarmee snel ondersteuning bij objectives geboden kan worden.

Ook worden er in Season 6 verschillende quality-of-life-verbeteringen toegevoegd. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass. Daarnaast is Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober gratis te spelen op alle platformen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password