Battlefield 2042 Season 5: The Arkangel Directive in-game-evenement aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 5: The Arkangel Directive aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 11 t/m 25 juli en introduceert een 24v24 Control-modus.

In deze modus nemen twee facties het tegen elkaar op in een hevig conflict en strijd voor controle. Beide facties zijn gespecialiseerd in de meest geavanceerde robotica- en AI-technologieën op aarde.

Control is een gloednieuwe spelmodus waarin 48 spelers tegen elkaar strijden en het tij van de strijd proberen te keren. Spelers claimen satellieten die over de map verdeeld staan, verzamelen geheime gegevens om deze naar de Arkangel Satellite te uploaden, en verdienen bonussen die ze in het heetst van de strijd kunnen inzetten.

Tijdens de twee weken kunnen spelers gratis beloningen ontgrendelen en store bundles aanschaffen. Dit alles naast een overvloed aan unieke gameplay-beloningen, waaronder zeldzame achtergronden, epische wapenskins, headgear en charms.
Neem hier een kijkje voor het volledige Battlefield Briefing-blogbericht over het in-game-evenement.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password