Battlefield 2042 – Season 4 Development Update is nu beschikbaar

Electronic Arts en DICE hebben vandaag de nieuwste Development Update voor Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin krijgen fans een gedetailleerd overzicht van alle content die ze kunnen verwachten tijdens Season 4: Eleventh Hour, die vanaf 28 februari gratis beschikbaar is voor alle spelers.
De video wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en Associate Producer Alexia Christofi. Zij bespreken alle nieuwe content, waaronder de nieuwe map Flashpoint, de toevoeging van Specialists Camila “Blasco” en haar X6-Infiltration Device, evenals meerdere voertuigen, wapens en gadgets. Daarnaast bevat de video nog nooit eerder vertoonde gameplay-clips van ontwikkelaars die de nieuwe content demonstreren.

Tot slot geeft de video een voorproefje van de laatste in een reeks gewijzigde maps van Battlefield 2042, deze keer met Discarded. De gewijzigde map is later tijdens Season 4 beschikbaar. Ook lichten de ontwikkelaars een tipje van de sluier op door nieuwe concept art te laten zien van wat er tijdens Season 5 gaat komen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password