Battlefield 2042 Season 3: Battle of Nordvik in-game event aangekondigd

Met het derde seizoen van Battlefield 2042 in volle gang, heeft het ontwikkelingsteam vandaag het nieuwste Battle of Nordvik in-game event onthuld dat op 20 december van start zal gaan.

Battle of Nordvik is vanaf dinsdag 20 december drie weken lang beschikbaar, met elke week een andere unieke spelerervaring. Het event omvat onder andere een 32 tegen 32 Conquest Assault-modus met een focus op snelle oorlogsvoering op de grond. Daarnaast bevat het event een 16 tegen 16-variatie op de Conquest-modus, die ook wel bekend staat als Retribution. Tot slot bevat het event de Breakthrough Chaos-modus, die een verhoogde intensiteit ten opzichte van andere modi heeft en daarbij ondersteuning biedt voor maximaal 128 spelers op pc en next-gen consoles.

Spelers die elke week Ribbons verdienen, krijgen toegang tot unieke beloningen van die week. In de Store vinden spelers gratis bundels die naast deze beloningen te verzilveren zijn, plus twee nieuwe bundels die men kan kopen.
Het event loopt parallel met de komende PlayStation Free Access-periode, die morgen begint en loopt tot 24 december om 17:00. Spelers kunnen het spel uitproberen en meteen profiteren van de nieuwe Battle of Nordvik-content.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password