Battlefield 2042 Season 2: Master of Arms is nu live

Electronic Arts en het Battlefield-team hebben Battlefield 2042 Season 2: Master of Arms vandaag uitgebracht op alle ondersteunde platformen. Season 2 brengt een lading nieuwe content met zich mee, inclusief een nieuwe map, een Specialist, wapens, een nieuwe gadget, updates voor Battlefield Portal en 100 tiers met Battle Pass-content. Toevoegingen aan de core content, inclusief de nieuwe Specialist, wapens, voertuigen, cosmetische items en nog veel meer, zijn beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de Free tier track in Battlefield 2042’s Battle Pass*. Extra cosmetische items zijn te verdienen via een Premium-versie van de Battle Pass.
Vandaag kunnen spelers de actie verplaatsen naar Panama op de nieuwe map Stranded. Dit slagveld bevindt zich in een drooggelegd meer en biedt verhitte close quarter-gevechten in en rond illegale wapenhandel in het wrak van een tanker.

Sluit je aan bij Season 2 als de ex-wapenhandelaar Charlie Crawford, de nieuwste Specialist in Battlefield 2042. Als hij niet met zijn Mounted Vulcan stationaire minigun op vijanden aan het schieten is, helpt Charlie zijn teamleden door ze weer tot leven te wekken en hun gadget-munitie bij te vullen.

Season 2: Master of Arms bevat een arsenaal aan nieuwe wapens en een nieuwe gadget. Hieronder vallen: de AM40, een krachtige karabijn die gebruikers van de SMG en Assault Rifle zal aanspreken; Avancys, een high-tech licht machinegeweer; en de PF51, die de grenzen tussen een SMG en een pistool doet vervagen. De nieuwe Concussion Grenade is een werpbare gadget die is bedoeld om vijanden tactisch in verwarring te brengen en te desoriënteren. Spelers hebben nu ook toegang tot Assignments, een manier om in All-Out Warfare toegang tot wapens te krijgen die voorheen alleen beschikbaar waren in Battlefield Portal, te beginnen met de M60E4 en M16A3, met in toekomstige updates nog meer vrij te spelen wapens. Spelers kunnen via Assignments ook toegang krijgen tot de voertuigen, wapens en Specialist van Season 1 als ze die de eerste keer hebben gemist.

Ook zijn er nieuwe voertuigen toegevoegd. Nu kunnen No-Pats zich op het slagveld verplaatsen in de unieke EBLC-RAM met vier zitplaatsen, die is gemaakt om op lagere snelheden efficiënt te manoeuvreren. En vanaf de eerste update van het seizoen kun je rondscheuren in de snelle Polaris™ RZR.

Battlefield Portal heeft nieuwe Builder-mogelijkheden gekregen, waardoor de sandbox aanzienlijk wordt uitgebreid. De nieuwe Custom Conquest-preset voor Battlefield Portal zorgt voor regelwijzigingen in de klassieke Conquest-modus, terwijl aanpasbare missiedoelen voor talloze nieuwe speltypen zorgen. De eerste update van het seizoen bevat extra Battlefield Portal-content, waaronder opties voor kleine speelruimtes, plus vijf klassieke wapens uit Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2 en Battlefield 1942.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password