Battle Crush – NCSOFT’s nieuwe actiebrawler lanceert CBT op 23 oktober

NCSOFT, wereldwijd marktleider in het ontwikkelen en uitgeven van games, heeft vandaag de wereldwijde Closed Beta Test (CBT) van haar volgende titel BATTLE CRUSH aangekondigd, die plaatsvindt van 23 tot en met 30 oktober (UTC).

BATTLE CRUSH is een gloednieuwe actie-vechtgame van NCSOFT die in het voorjaar van 2024 wereldwijd wordt gelanceerd. Deze multiplatformgame zit vol snelle gevechten boordevol actie en is beschikbaar op Nintendo Switch, Steam en mobiel met ondersteuning voor crossplay.

Vandaag werd BATTLE CRUSH getoond tijdens de Nintendo Direct met de nieuwste gameplaybeelden, die een glimp laten zien van de strategische knokgevechten. NCSOFT onthulde ook een nieuwe trailer met een uitgebreide blik op de gameplay en een wereldwijde CBT-aankondiging.
Inschrijven voor de CBT kan nu op de officiële website van BATTLE CRUSH. De CBT zal beschikbaar zijn in 25 landen in Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Azië. Het zal speelbaar zijn op Nintendo Switch, Steam en Google Android – met cross-play ondersteuning.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password