Barstool Sports, Dude Perfect en 100 Thieves brengen Lifestyle Flair naar PGA TOUR 2K23

PGA TOUR 2K23 brengt na de lancering bonuscontent met samenwerkingen in de videogame cultuur, entertainment en sport lifestyle media. Door gebruik te maken van de grote aantrekkingskracht en het publiek van Barstool Sports, Dude Perfect en 100 Thieves, zal 2K de fairway fris houden met kledingdrops en speelbare personalities van elk merk in de komende maanden. Alle bonuscontent is gratis voor alle spelers op alle platforms.

Vanaf eind oktober kan de PGA TOUR 2K23-community hun MyPLAYERs uitdossen met kleding van Dude Perfect, het comedy- en sportentertainmentteam met meer dan 58 miljoen abonnees op YouTube. Naast de petten, een polo en een hoodie van Dude Perfect die beschikbaar zijn als MyPLAYER-kleding in de game, zullen The Dudes het in een komende video met PGA TOUR-prof Collin Morikawa uitvechten wie volgend jaar als speelbaar personage in de game wordt geïntegreerd. Het Dude Perfect-team staat bekend om hun ontzagwekkende trick shots en zal de creativiteit op de virtuele banen zeker stimuleren.

In-game kleding van het premium lifestyle merk en gaming organisatie 100 Thieves zal dit najaar ook beschikbaar zijn. Na de levering van de kleding maakt 100 Thieves-oprichter en CEO Matthew “Nadeshot” Haag zijn debuut in PGA TOUR 2K23 als speelbaar personage. Als fervent golfer en PGA TOUR 2K-speler drukte Nadeshot eerder zijn stempel op de franchise met een Course Designer-samenwerking genaamd ‘Thieves Landing’.

Tot slot zal het grootste en meest invloedrijke digitale sport-, entertainment- en lifestyle-multimediamerk Barstool Sports begin 2023 zijn debuut maken op de virtuele baan, wanneer branded merchandise en speelbare persoonlijkheden van Barstools populaire golfpodcast, Fore Play, te zien zullen zijn in PGA TOUR 2K23. Met hun actieve aanhang van miljoenen golffanaten heeft Barstool Sports al een sterke band opgebouwd met de PGA TOUR 2K-gemeenschap en heeft het online toernooien georganiseerd met de PGA TOUR 2K21 Barstool Golf Society.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password