Banishers: Ghosts of New Eden is nu verkrijgbaar, bekijk de spectaculaire launch trailer

Focus Entertainment en DON’T NOD releasen vandaag met trots Banishers: Ghosts of New Eden, de verhalende Action-RPG waarin je de rollen aanneemt van twee ervaren spokenjagers die samen moeilijke beslissingen moeten nemen, met verstrekkende gevolgen voor zowel de levenden als de doden.

Bekijk nu de Launch Trailer en dompel jezelf onder in een meeslepend en memorabel avontuur op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Leve de levenden, dood aan de doden

Banishers: Ghosts of New Eden is een gloednieuwe titel van de beroemde studio DON’T NOD, bekend van geliefde titels als Life is Strange en Vampyr. Reis naar het New Eden van 1695, waar een gemeenschap van kolonisten wordt geplaagd door een vreselijke vloek. Stap als Banishers hun leven binnen, onderzoek de bron van het kwaad, ontrafel huiveringwekkende mysteries, verken gevarieerde landschappen en maak kennis met onvergetelijke personages die hun lot in jouw handen leggen.

Antea en Red zijn ervaren spokenjager die mensen tegen geesten beschermen. Als het noodlot toeslaat en Antea zelf een geest wordt, moet je ingrijpende keuzes maken. Zul je je Banisher-eed trouw blijven? Of offer je de levenden in een wanhopige poging om je geliefde terug te brengen?
Overwin een tragische wending van het lot in Banishers: Ghosts of New Eden.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password