Banishers: Ghosts of New Eden, een verhaal over liefde, dood en opoffering

Focus Entertainment en DON’T NOD onthullen een intieme en aangrijpende nieuwe gameplay-trailer voor Banishers: Ghosts of New Eden. Dompel jezelf onder in het meeslepende en persoonlijke verhaal van deze action-RPG, waarin je met twee ervaren spokenjagers op avontuur gaat. De uitdagende beslissingen die je daarbij moet maken, hebben diepgaande gevolgen, zowel voor de levenden als voor de doden.

Deze game verschijnt op 13 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en is nu beschikbaar voor pre-orders op alle platformen.
Leve de levenden, dood aan de doden

New Eden, 1695: Antea en Red zijn geliefden en Banishers, bekwame spokenjagers die mensen tegen zwervende geesten beschermen. Maar wanneer het noodlot toeslaat en Antea zelf een geest wordt, kom je voor moeilijke keuzes te staan. Houd je je aan je eed als Banisher, of offer je de levenden in een wanhopige poging om je geliefde terug te brengen?

Antea en Red, de twee hoofdrolspelers, onthullen de diepte van hun relatie in deze gloednieuwe trailer. Duik in een intiem verhaal over liefde, dood en opoffering dat de twee geliefden bindt. Overwin de uitdagingen die je als opgejaagde spokenjagers op je pad vindt, en maak moeilijke keuzes om je overleven partner te helpen.

Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt op 13 februari voor PlayStation 5Xbox Series X|SSteam en Epic Games Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password