Bang-On Balls: Chronicles komt uit op PC, PlayStation, Xbox, en Switch op 5 Oktober 2023

Exit Plan Games en Untold Tales kondigen aan dat Bang-On Balls: Chronicles wereldwijd lanceert op PC, PlayStation, Xbox en Switch op 5 oktober 2023.

Bang-On Balls: Chronicles is een knotsgek sandbox avontuur met combat, platforming, character customization en collect-a-thon elementen dat je zowel op jezelf als met vrienden in co-op kan spelen. De game zit boordevol content waarmee je uren zoet bent in de vernietigbare open wereld.

Na een geslaagde Early Access (met meer dan 2300 Steam reviews en een Overwhelmingly Positive rating) maakt de ontwikkelaar zich klaar voor de finale release op 5 oktober.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password