Bandai Namco Europe en FromSoftware kondigen nieuwe action game Armored Core VI Fires of Rubicon aan

Bandai Namco Europe en FromSoftware Corporation kondigen een nieuwe action game aan: Armored Core VI Fires of Rubicon. Deze nieuwste titel in de Armored Core-reeks, mede-ontwikkeld door Bandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware, blaast na tien jaar afwezigheid nieuw leven in de franchise.

Armored Core VI Fires of Rubicon zal een game-ervaring bieden gebaseerd op de 25-jarige mech game know-how van FromSoftware (dankzij de ontwikkeling van meerdere games in de reeks), en introduceert nieuwe gameplay. De nieuwe Armored Core combineert nieuwe elementen tot adembenemedende actie die alleen mechas kunnen bieden. De game belooft uniek te worden binnen het mech action gamegenre.

In Armored Core VI Fires of Rubicon kunnen spelers vrij bewegen en zich snel manouvreren door omgevingen, terwijl gevechten ook kunnen worden geïniteerd. De game zal uitdagende en memorabele gevechten voorschotelen, eigen aan FromSoftwares zorgvuldig ontwikkeld gamedesign, en onder meer mechs het laten opnemen tegen gigantische bazen. Spelers zullen het gevoel van tevredenheid herkennen bij het overwinnen van geduchte tegenstanders en dit misschien ook als een boost zien bij het aangaan van de volgende uitdaging.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password