Bandai Namco Europe deelt line-up voor Gamescom 2022

Bandai Namco kondigt hun line-up voor Gamescom 2022 aan met daarin drie toekomstige titels: Park Beyond, en voor de eerste keer te spelen: The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me en One Piece Odyssey.

Park Beyond, van de Duitse ontwikkelaar Limbic Entertainment, geeft ons een gloednieuwe kijk op de pretparkmanager-simulator. Spelers kruipen in de rol van een visionair architect en nemen de fantastische taak op zich om met een twist hun eigen pretpark te bouwen en onderhouden.

The Devil in Me is het nieuwe hoofdstuk uit The Dark Pictures, een reeks afzonderlijke filmische horrorgames met vertakkende verhaallijnen, om ons nieuwe angstaanjagende ervaringen te doen beleven. In The Devil in Me ontvangt het team van Lonnit Entertainment TV een mysterieus telefoontje van een zekere Granthem Du’Met die hen een waarheidsgetrouwe reconstructie van H. H. Holmes’ moordkasteel belooft. Dit idee klinkt voor de stichter van Lonnit Entertainment, Charlie Lonnit, als de geknipte manier om zijn show te redden.

ONE PIECE ODYSSEY brengt de Straw Hats naar een mysterieus nieuw eiland. Daar beleven ze nieuwe avonturen en spannende turn-based gevechten tegen krachtige vijanden en gigantische slechteriken. In het spel kruipen spelers in de rol van hun negen favoriete piraten namelijk Monkey D. Luffy, Roronoa Zoro, Nami, Franky, Sanji, Usopp, Nico Robin, TonyTony Chopper en Brook.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password