Bandai Namco en Google brengen Dragon Ball Xenoverse 2 naar Stadia

Bandai Namco kondigt trots aan dat Dragon Ball Xenoverse 2 speelbaar zal zijn op Stadia, een eerste samenwerking tussen Bandai Namco en Google.

Stadia is het nieuwe AAA-gamingplatform dat de manier waarop spelers toegang hebben tot hun favoriete games en gloednieuwe titels om te spelen, wil veranderen door hen via gelijk welk scherm toegang te verlenen. Door Dragon Ball Xenoverse 2 naar Stadia te brengen, wil Bandai Namco een groter publiek aanspreken. Het wordt een eerste van vele samenwerkingen.

Dragon Ball Xenoverse 2 is een action/fighting game die in november 2016 verscheen op PlayStation 4, Xbox One en pc, gevolgd door een release op Nintendo Switch™ in september 2017. De game werd een miljoen aantal keren wereldwijd verkocht en wordt ondersteund door een actieve community dankzij de continue toevoeging van extra content en updates. Features zoals avatar creation, online lobby, alsook co-op en versus modes maken van Dragon Ball Xenoverse 2 een passende toevoeging aan Stadia’s bibliotheek.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password