Bandai Namco brengt LEGO Brawls wereldwijd naar consoles einde zomer 2022

Bandai Namco Europa duikt in het oneindig diepe LEGOuniversum om LEGO Brawls, een kindvriendelijk knokspel, wereldwijd naar consoles te brengen. De luchtige game is de eerste in z’n soort waarin spelers hun aanpasbare minifigures kunnen besturen in een multiplayer-knokpartij met iconische LEGO-sets als locatie. LEGO Brawls, ontwikkeld door Red Games Co., verschijnt eind deze zomer op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One en Nintendo Switch.
Zoals het een LEGO-game betaamt, geeft LEGO Brawls spelers een grote hoeveelheid aan opties om je personages aan te passen, te mixen en matchen met officiële LEGO-steentjes en een unieke minifigure vechter te creëren, inclusief unieke uitrusting en power-ups aangepast aan iedere spelers smaak en speelstijl. Spelers kunnen elkaar te lijf gaan met alles, gaande van stokbroden en taartkanonnen tot zelfs boomboxen en raketvuisten. Met een hoop verschillende opties voor multiplayer, unieke uitdagingen en extra opdrachten kan de hele familie meegenieten van de competitieve brick-brekende pret.

Spelers kunnen in LEGO Brawls strijden voor het recht om op te scheppen bij vrienden en familie of streven naar wereldwijde roem door te stijgen in de online ranglijsten. De verschillende multiplayer-modi laten tot acht spelers op Xbox en Switch toe. Op PlayStation lukt dat tot en met vier spelers. Online kun je je uitleven in matches met acht spelers of co-op met twee tot vier spelers. Iedereens favoriete LEGO-thema’s en sets zijn beschikbaar met een hoop kleurrijke achtergronden wat van dit spel de ultieme team brawler voor LEGO-fans van alle leeftijden maakt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password