Baldur’s Gate 3 dit jaar beschikbaar in early access

Baldur’s Gate 3 wordt in early access uitgebracht. Dat kondigde Hasbro aan tijdens de New York Toy Fair.

Speelgoedmaker Hasbro is eigenaar van Wizards of the Coast, dat de Dungeons & Dragons- en Baldur’s Gate-licentie leent aan Larian Studios voor Baldur’s Gate 3. De Belgische studio bracht eerder de Divinity Original Sin-games uit, waarvan het geprezen tweede deel ook in early access lanceerde.

Hasbro is van plan elk jaar een Dungeons & Dragons-game te lanceren tot en met 2025. Baldur’s Gate 3 en actie-rpg Dark Aliance, een spirituele opvolger van Baldur’s Gate: Dark Aliance voor de PlayStation 2. Wizards of the Coast heeft studio Archetype Entertainment opgericht om een deel van deze games te ontwikkelen. Donderdag 27 februari toont Larian Studios de eerste gameplay beelden van de game. Baldur’s Gate verschijnt voor pc en Stadia.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password