Balan Wonderworld bereidt zich voor op opening op 26 maart

Tijdens het digitale Square Enix Presents-evenement onthulde Square Enix vandaag de nieuwste trailer voor de komende 3D-platformer BALAN WONDERWORLD. De trailer bevat nieuwe beelden van het muzikale avontuur dat spelers vanaf 26 maart 2021 kunnen beleven.
Bekijk hieronder de A Hero or Two-trailer op YouTube.De nieuwe trailer biedt spelers een blik op Balan Wonderland en toont hoe Leo en Emma, de sterren van de game, door het magische maar ook gevaarlijke land van Wonderworld trekken. Aangestuurd door de mysterieuze maestro Balan, moeten spelers helpen het evenwicht te herstellen in de harten van tien gekwelde zielen door af te rekenen met de Negati, fysieke manifestaties van zorgen en andere negatieve emoties. Om hierin te slagen, moeten spelers springen, klimmen, beuken en meer in vele unieke gebieden. Onderweg kunnen ze meer dan 80 unieke kostuums verzamelen die hen speciale vaardigheden geven.

De trailer toonde ook de coöperatieve multiplayer van Balan Wonderland. Deze laat twee spelers de game samenwerkend verkennen, waarbij ze creatief moeten denken om uitdagingen te overwinnen en op zoek kunnen gaan naar ideale combinaties van kostuums en vaardigheden om vijanden te verslaan en de wereld te redden.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password