Bahnsen Knights, Mothmen 1966 Followup, Revs op pc, console 26 okt.

Bahnsen Knights, de derde visuele roman in een serie die is geïnspireerd op pulpfictie uit het midden van de 20e eeuw en computer graphics uit de jaren ’80, blaast zijn verhaal over sektes en stormen nieuw leven in op donderdag 26 oktober voor pc en Mac via Steam, PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch, zoals vandaag onthuld op The MIX Next.

Speel vandaag een demo op Steam voor pc en Mac. Ontwikkelaar LCB Game Studio en uitgever Chorus Worldwide debuteren met een extra hoofdstuk dat wordt gelanceerd als onderdeel van Steam Next Fest in oktober.

Bahnsen Knights is het nieuwste hoofdstuk in de Pixel Pulps anthologie, een serie van interactieve fictie verhalen geïnspireerd door 1950’s pulp fiction met zijn over-the-top verhalen en kunst geïnspireerd door 1980’s home computer graphics. Hoewel elke titel in de anthologie een op zichzelf staand verhaal vertelt, speelt elke Pixel Pulp zich af in een gedeeld universum met terugkerende personages zoals paranormaal onderzoeker Lou Hill… die door een doemsdagcultus in een kofferbak wordt opgesloten.

Undercover detective Boulder moet dit tot op de bodem uitzoeken, evenals het lot van zijn oude vriend Cupra die vermist raakte tijdens het onderzoek naar de Bahnsen Knights. Sekteleider Toni, een voormalige autoverkoper, predikt dat de hel niet onder ons maar boven ons is. Met zijn wagenpark van Ford Sierras uit 1983 voeren de Bahnsen Knights “route-uitdrijvingen” uit terwijl een reeks bijbelse stormen over het land raast.

Leid Boulder door een vijandig landschap vol sektes om Toni’s monetaire motieven te doorgronden terwijl je een “verdenkingssysteem” hanteert om mogelijk fatale conflicten te vermijden – of erger. Onderzoek kleine lokale hotspots zoals Danny’s Bar, los tot nadenken stemmende puzzels op en speel minigames zoals solitaire in de onnatuurlijke melancholie van een apocalyptisch landschap.

Het vertakkende verhaal zorgt ervoor dat niet elke reis over deze door storm geteisterde snelwegen hetzelfde is, met nieuwe beslissingen die licht werpen op eerder geheime delen van het verhaal. Win vertrouwen tussen de bedriegers, bouw de zaak tegen de sekte op en stop een verraderlijk verhaal voordat het uit de hand loopt.

Bahnsen Knights verschijnt donderdag 26 oktober 2023 op pc en Mac via Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch voor €8,99 met ondersteuning voor Engels, Spaans, Duits, Frans en Japans. Wishlist Bahnsen Knights op Steam en PS5 vandaag, en speel het eerste hoofdstuk van de game vandaag op Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password