Backfirewall_ krijgt een releasedatum

Uitgever All in! Games en ontwikkelaar Naraven Games hebben aangekondigd dat hun debuut commerciële titel, Backfirewall_, op 30 januari 2023 naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S platforms komt, en op een later tijdstip naar Nintendo Switch. Tot die tijd kunnen pc-gamers de gratis demo proberen die beschikbaar is op Steam.

Backfirewall_ nodigt jou, de Update Assistant, uit voor een tragikomisch avontuur met het brutale zelfbewuste besturingssysteem OS9. Geconfronteerd met vervanging door het veel beter geoptimaliseerde OS10, is OS9 wanhopig op weg om te worden weggevaagd door de technologische vooruitgang en heeft andere plannen voor jou om in leven te blijven.
Benieuwd wat er in je telefoon gebeurt? Backfirewall_ is een verbazingwekkende nano-reis die zich afspeelt in een vreemde en wonderlijke smartphone-setting, boordevol leven en verklikkerige gesprekken met eigenzinnige personages, elk een onvervangbaar stuk gepersonifieerde software met zijn eigen rijke bestandsgeschiedenis, tot leven gebracht via iconische voice-acting!

Verken en manipuleer je omgeving om puzzels op te lossen, bugs op te sporen en cheat-codes te gebruiken in een poging de update te verstoren. Ontdek wat er werkelijk in je smartphone omgaat en denk na over de eeuwige strijd tussen zelfbehoud en nobele opoffering. Beslis zelf: verdient OS9 het echt om afgedankt te worden, of is er een manier om hem te laten blijven?

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password