Back 4 Blood – Uitbreiding 3: River of Blood en GRATIS Trial of the Worm PVE-modus nu beschikbaar; lanceringstrailer onthuld

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de volgende grote downloadable content-uitbreiding voor Back 4 Blood, River of Blood gelanceerd. De nieuwste uitbreiding bevat een nieuwe verhaalcampagne en een nieuwe Cleaner, Tala. Dit voormalig sektelid dat wordt vergezeld door Jeff, een vriendelijke, lange Ridden. Spelers kunnen Jeff oproepen door middel van een fluitsignaal, mits Tala deel uitmaakt van het team. River of Blood bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten. De River of Blood-uitbreiding is nu beschikbaar als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar en volgt de eerder uitgebrachte DLC-uitbreidingen Children of the Worm en Tunnels of Terror.
Bovendien is Trial of the Worm, een nieuwe coöperatieve PvE-modus, beschikbaar als gratis update voor alle eigenaren van Back 4 Blood. In Trial of the Worm bepalen spelers hun weg langs vier kaarten en verdienen onderweg voorraadpunten. Voeg corruptiemodificaties toe of kies de actievere wegen om nog meer voorraadpunten te verdienen. Wie op zoek is naar een uitdaging of een aangepaste moeilijkheidsgraad kan proberen Trial of the Worm met een hoge score te voltooien om de top van het online klassement te bereiken.

Tot slot keert het Back 4 Blood-kerstevenement in het spel vanaf vandaag terug tot 4 januari 2023 met kerstversieringen in Fort Hope en kerstliedjes in de jukebox. Verdien emblemen, wapenskins, sprays en kerstskins, inclusief rendierdiademen voor Holly, een lelijke trui voor Mom, elfjesoren voor Evangelo en nog veel meer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password