Back 4 Blood toont lanceringstrailer van de nieuwe DLC ‘Children of the Worm’

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de lanceringstrailer onthuld voor Back 4 Blood – Expansion 2: Children of the Worm, de aankomende, uitgebreide downloadbare spelcontent (DLC) voor de first person co-op zombieshooter. De video toont geheel nieuwe verhaalcampagne-elementen waarin de spelers terechtkomen in een episch duel met een nieuwe tegenstander, bekend als The Cultists: een groep ontspoorde mensen die vechten voor de opkomst van de Ridden. Om te helpen in de strijd tegen de wrede vijandelijke bedreiging introduceert deze uitbreiding een nieuwe speelbare Cleaner, ‘Prophet’ Dan: een gewapende, zelfbenoemde prediker van het einde der tijden, met helende vaardigheden die de teams de nodige vechtkans bieden. De nieuwe DLC bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten.

Children of the Worm verschijnt op 30 augustus als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition en Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password