Avowed laat gameplay zien

Gisteravond deelden Avowed Game Director Carrie Patel en Gameplay Director Gabe Paramo op de officiële Xbox Podcast en Xbox Wire een uitgebreide blik en aanvullende inzichten in de gameplay die werd getoond tijdens Developer_Direct.

Spelers krijgen meer details te zien over de moment-tot-moment-ervaring van het flexibele vechtsysteem, en waar de aanbevolen zoektocht past in het grotere verhaal van Avowed. Hoor bovendien meer over hoe Obsidian zijn motto ‘jouw werelden, jouw manier’ omarmt en hoe dit zich manifesteert in Avowed.

Er zal nog veel meer te zien en te onderzoeken zijn in de Living Lands wanneer de game in de herfst van 2024 wordt gelanceerd voor Xbox Series X|S, PC en Cloud – en op dag één verschijnt met Xbox Game Pass en PC Game Pass. Ga naar Xbox Wire voor meer informatie over Avowed.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password