Avontuur Hauntii krijgt betoverende nieuwe Gamescom-trailer

Een nieuwe trailer voor het verbluffende indieavontuur Hauntii van Firestoke en Moonloop Games is vandaag verschenen tijdens IGN’s Awesome Indies show. De game werd voor het eerst onthuld voor pc en console tijdens Day of the Devs, waar het door onder andere PC Gamer en Kotaku werd gekozen als een van de hoogtepunten van het Summer Game Fest. Deze nieuwe trailer van de Gamescom biedt een tweede blik op deze charmante titel, die door GamesRadar+ wordt omschreven als “even slim als vertederend” en door The Guardian wordt geprezen om zijn “prachtig etherische soundtrack”.
Hauntii is een betoverend avontuur dat is opgebouwd rond een creatief spookmechanisme waarmee je de omgeving en de wezens die erin leven kunt bezitten. Als je eenmaal de controle hebt, kun je het opnemen tegen vijanden met behulp van de speciale vaardigheden van de bewoners van Hauntii en ingenieuze oplossingen bedenken om de vele uitdagingen te overwinnen die verspreid liggen over de betoverende wereld van Hauntii. Je zult bezeten raken door een boeiende mix van verkenning, puzzels oplossen en schieten met twee sticks, allemaal in een verbluffende handgemaakte wereld vol charmante personages en onderbouwd met een spookachtig mysterie dat je diep in je verleden laat duiken.

De opvallende kunst van Hauntii wordt gecombineerd met een betoverende soundtrack van Micheal Ward (Light Return) om een prachtige esthetische ervaring te creëren die gezelligheid, mysterie en melancholie in balans brengt. De wereld van Hauntii is een ontspannende en wonderlijke plek om te zijn, waar je moeiteloos kunt schakelen tussen meeslepend puzzelen, minimalistisch vertellen, actie en ontdekken.

Hauntii speelt zich af in Eternity, een plek buiten de ruimte waar alle zielen uiteindelijk terechtkomen. Geen enkele geest kan echt sterven in Eternity, maar ze kunnen wel allemaal op een dwaalspoor worden gebracht en worden veranderd in helse versies van hun vroegere zelf. Een mysterieus ras van gloeiende wezens, bekend als Eternians, leidt verloren zielen naar een onheilspellende centrale toren waar ze lijken op te stijgen naar een hoger niveau. Ze zien eruit als engelen, maar niemand weet echt wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Kun jij naar de toren reizen? Kun jij het mysterie achter de Eterniërs oplossen? Kun je je eigen verleden decoderen?

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password