Avengers game toont 20 minuten gameplay

Afgelopen E3 al werd Marvel’s Avengers van Square Enix en Crystal Dynamics onthuld, maar gameplay bleef achter gesloten deuren steken. Recent kreeg het publiek van Comic-Con wat gameplay te zien, maar daarvan werd officieel niets de buitenwereld ingestuurd en dus moesten we het stellen met wat gelekte beelden. Nu heeft Square Enix ter gelegenheid van Gamescom dan toch eindelijk officiële gameplay naar buiten gebracht.

De gameplay footage duurt bijne 20 minuten en toont de A-Day Prologue van de game, die ook dienst doet als een soort tutorial. We zien hoe actievolle maar misschien ook wat te magere gameplay wordt afgewisseld met cinematische tussenstukjes. Wat daarvan het uiteindelijk resultaat is, weten we vanaf 15 mei 2020, wanneer de game verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password