Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance nu verkrijgbaar op consoles en pc

Mindscape, Bamtang Games en GameMill Entertainment lanceren vandaag Avatar: The Last Airbender: Quest for Balance. In deze solo en co-op action-adventuregame beleven spelers het epische avontuur van de bekroonde, originele Nickelodeon-serie Avatar: The Last Airbender. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4,  Nintendo Switch en pc via Steam.

Herbeleef onvergetelijke momenten uit de Avatar-serie en baan jezelf een weg door leuke en uitdagende puzzels die gebaseerd zijn op de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. Verken daarnaast belangrijke locaties in de vier naties terwijl je iconische personages ontmoet, zijmissies voltooit, vaardigheden verbetert en de tegenstanders van de Vuurnatie verslaat. Spelers hebben de mogelijkheid dit avontuur alleen te beleven of samen met een vriend in lokale of online co-op. Daarbij is er keuze uit maar liefst negen verschillende personages.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password