Avatar: Frontiers of Pandora krijgt op 16 juli eerste verhaaluitbreiding

De eerste verhaaluitbreiding voor Avatar: Frontiers of Pandora, The Sky Breaker, is onderdeel van de Season Pass van de game en is beschikbaar vanaf 16 juli. In The Sky Breaker doemt een mysterieuze schaduw op in de lucht, die een bedreiging vormt voor de Na’vi clans beneden die hun grote festival aan het vieren zijn. Om de Western Frontier te beschermen, moet je het opnieuw opnemen tegen de RDA en je bondgenoten redden.

In The Sky Breaker gaan speler verder met de Na’vi-reis die ze in de hoofdgame zijn begonnen. Deze keer naar The Heart of the Plains, een nog niet ontdekt gebied van de Upper Plains. Hier zijn bekende biomes opgebloeid tot adembenemende nieuwe variaties, terwijl andere omgevingen, zoals de Prism Fields, Feathered Grasslands, Stone Rapids en meer, gloednieuw zijn!

Tijdens je verkenningstocht door Heart of the Plains kom je een nieuw vijandelijk archetype tegen, de AMP Defender, die belangrijke faciliteiten beschermt met zijn onverwoestbare schild en bovenop gemonteerde gatling gun. In elk RDA-commandostation kom je nieuwe RDAluitenants tegen, wiens AMP-pak extra vuurkracht en betere bescherming biedt.

Tot slot kun je tijdens het festival deelnemen aan getimede uitdagingen, in level stijgen tot Master Crafter met de nieuwe Legendarische zeldzaamheidscategorie en opklimmen tot rang 25 met nieuwe manieren om vaardigheidspunten uit te geven.
Er is geen beter moment om je in Avatar: Frontiers of Pandora te storten! Sinds de lancering is het team blijven luisteren naar de feedback van spelers en heeft het zoveel mogelijk verbeteringen doorgevoerd. Enkele hoogtepunten uit de nieuwste titelupdates zijn: een 40 FPS Quality-modus op Xbox Series X | S en PS5, Intel XeSS Super Sampling ingeschakeld op pc, aangepaste gevechtsmoeilijkheid, Motion Aiming met PS5 DualSense-controller en nog veel meer.

The Sky Breaker is beschikbaar vanaf 16 juli. Upgrade nu naar de Season Pass om toegang te krijgen tot twee verhaalpakketten, The Sky Breaker en Secrets of the Spires, evenals een bonusquest en cosmetica.

Avatar Frontiers of Pandora is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password