Avast, Ye Mateys! Zwaardduel VR-game ‘Broken Edge’ breidt uit met piratenthema-update

Fast Travel Games en ontwikkelaar TREBUCHET hebben vandaag de tweede gratis content update uitgebracht voor de multiplayer VR zwaardvechtgame Broken Edge. De update introduceert de angstaanjagende Piraat, haar gethematiseerde arena en de multi-blades functie, waardoor competitieve gevechten op volle zee mogelijk zijn.

De Piraat is een genadeloze vechter die vijf verschillende wapens kan gebruiken, waaronder het zwaard, de rapier, de kriegsmesser, de instapbijl en het mes. Het schip van The Pirate dient als haar thematische arena, waar spelers een mysterieus schedelvormig eiland kunnen observeren terwijl ze intense duels aangaan.

De update introduceert ook de multi-blade functie, waardoor aspirant-zwaardmeesters verschillende wapens kunnen vrijspelen en uitrusten met elk van de iconische vechters in het spel. Multi-blade omvat de varianten Main Blade, Legendary Blade en Legacy Blade.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password