Atomic Heart is nu verkrijgbaar

Atomic Heart, de actie-RPG die spelers verplaatst naar de gestoorde utopie van een alternatieve post WWII-wereld, is eindelijk gearriveerd! Deze langverwachte, filmachtige shooter is de eerste game van studio Mundfish. De game wordt uitgegeven door Focus Entertainment, en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Bekijk de ultieme, spectaculaire launch trailer van Atomic Heart voor een voorproefje op het even gestoorde als intrigerende verhaal, de woeste gevechten en de breinbrekende puzzels die je nu zelf kunt gaan beleven.
Wat schuilt er achter de droom?
Atomic Heart biedt een utopische hervertelling van de geschiedenis. In deze utopie leven mensen in harmonie samen met hun loyale robots in een fictieve USSR die voorop liep in een wetenschappelijke en technologische revolutie… althans, toen alles nog goed ging. Geheime experimenten en de koers van de technologie hebben deze ooit utopische wereld vol wonderen en perfectie vernietigd. Aanschouw als Agent P-3 de dodelijke consequenties van innovatie en ga op reis naar Facility 3826, waar de kunstmatige intelligentie is doorgedraaid en mutanten en moordlustige robots de dienst uitmaken. Verbeter een groeiend arsenaal geavanceerde slag- en vuurwapens, ontgrendel vaardigheden en combineer ze om je eigen, unieke speelstijl te ontwikkelen en de onvermijdelijke dreigingen het hoofd te bieden. Of je nu als hardcore speler op zoek bent naar een hectische, bloederige uitdaging, of als avontuurlijke speler deze unieke wereld vol gestoorde, aangrijpende verhaallijnen wilt verkennen, Atomic Heart is dankzij drie moeilijkheidsniveaus geschikt voor elke speler.

Bereid je voor op de reis!
Voordat je diep in de wereld van Atomic Heart duikt, moet je niet vergeten je game te updaten! Verbind je gamingplatform met internet en installeer de nieuwste Day 1-patch, die een essentieel onderdeel van de game vormt. Zo kun je de volledige game spelen zoals hij bedoeld is.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password