ATLUS geeft een nieuwe Persona 3 Reload- trailer vrij met Aidan Gallagher uit The Umbrella Academy

ATLUS heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor het langverwachte Persona 3 Reload, met de gerenommeerde acteur en muzikant Aidan Gallagher, bekend van zijn rol als nummer vijf in de populaire actieserie The Umbrella Academy van Netflix. De nieuwe video, die beelden uit de echte wereld en uit de game combineert*, vervaagt de grenzen tussen onze wereld en het bovennatuurlijke rijk van Persona 3 Reload en biedt een voorproefje van de mysteries en gevaren die spelers te wachten staan in de game. De game kan vóór de release op 2 februari 2024 gepre-orderd worden op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4. De game zal bij release ook beschikbaar zijn via de Xbox Game Pass.

In de nieuwe trailer neemt Gallagher de kijkers mee door een groot aantal omgevingen uit de gamewereld terwijl hij wordt meegesleept in het universum ervan. De trailer draait om thema’s in de game als tijd, dood en macht. Kijkers worden uitgenodigd om hun lotsbestemming te aanvaarden en hun noodlot te bezegelen in Persona 3 Reload.
In Persona 3 Reload stap je in de schoenen van een uitwisselingsstudent die een onverwacht lot tegemoet gaat wanneer hij het uur betreedt dat ‘verborgen’ is tussen de ene dag en de andere. Omarm de tweespalt tussen leven en dood en maak een ervaring mee die de grenzen van het alledaagse overstijgt. Maak een ongelooflijke kracht wakker en ga achter de mysteries van Tartarus aan, vecht voor je vrienden en laat voor altijd een stempel op hun herinneringen achter.

Speel de game als nooit tevoren met een vernieuwd gevechtssysteem, baanbrekende graphics en gameplay, verbeterde audio met een compleet nieuwe Engelse voice-over en nog veel meer. Stort je in het Donkere uur en laat de krochten van je hart ontwaken!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password