Atlas Wept, Mother geïnspireerde Retro RPG neemt het op tegen de wereld 17 januari 2024

Atlas Wept, de retro-geïnspireerde RPG met turn-based gevechten en bullet hell-actie van solo-ontwikkelaar Kbojisoft, begint op woensdag 17 januari 2024 aan een avontuur vol zelfontdekking voor de pc via Steam.
Op een verre planeet vol eigenaardige mysteries beginnen twee groepen eigenzinnige kinderen aan een gevaarlijke reis. Leid Dezi en Charlie naar de oorsprong van een kwaadaardige persoonlijkheidsverminderende kracht en kom meer te weten over de planeet terwijl Hal en Lucy op zoek gaan naar de waarheid achter het bestaan van Gigi de robothond. Wissel af tussen elke groep in twaalf hoofdstukken en ontdek de verhaallijnen die hen verbinden en de verschijning van de kwaadaardige Grins.

Zie hoe de gebeurtenissen zich ontrafelen tussen de eclectische cast van helden terwijl ze ontberingen ervaren door de lens van kinderen, getuige zijn van en leren om vraagtekens te zetten bij de wreedheden van de wereld. Bekijk de evolutie van de cast terwijl ze op elkaar vertrouwen om uitdagingen te overwinnen, lessen te leren en onderweg compassie en oprechtheid te koesteren.

Verken kleurrijke locaties over de hele wereld, zoals ondergrondse tempels, mosgrotten, verlaten treinstations, besneeuwde bergen en zelfs een enorme vuilnisbelt. Doorkruis deze verschillende landschappen en kom griezelige wezens tegen die bekend staan als de Grins. Hun Cheshire Cat-achtige glimlach verbergt een duistere waarheid. Grinnik om de brutale dialogen, los lichte puzzels op en doe mee aan lonende en toegankelijke minigames tijdens gevechten.

De ouderwetse RPG-gevoeligheden van Atlas Wept versmelten klassieke turn-based gevechten met actie-geïnspireerde minigames om een snelle en bevredigende gameplay-loop te creëren. Neem de directe controle over om vijandelijke aanvalspatronen te ontwijken die lijken op kogelvrije delen die verschillen afhankelijk van de vijand. Richt genoeg schade aan om vijanden te verlammen, zodat personages een paar cruciale beurten krijgen om enorme schade uit te delen. Experimenteer met het Stempelboek om de statistieken aan te passen en de vaardigheden van de groep aan te passen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password