Atlas Fallen verschijnt op 16 mei

Focus Entertainment en studio Deck13 maken met plezier bekend dat Atlas Fallen, de epische fantasy action-RPG waarin je op superkrachtige wijze tegen legendarische wezens strijdt, verschijnt op 16 mei. Zet het in je agenda en bewonder alvast de verbluffende nieuwe screenshots die de ontzagwekkende actie en adembenemende omgevingen van de game in beeld brengen. Binnenkort verschijnt bovendien een spectaculaire gameplay-trailer, dus houd het nieuws in de gaten!

Sta op uit het stof

Beleef solo of met een vriend een heroïsche reis door diverse adembenemende omgevingen en glijd snel en soepel door de woeste landschappen van een met zand bedekte wereld. Verken oude ruïnes en ontrafel de geheimen van een gevallen samenleving. Strijd tegen een corrupte god en formidabele beesten met de kracht van je transformerende wapen. Ontgrendel krachtige vaardigheden en mogelijkheden om een unieke moveset op te bouwen en word de kampioen die de mensen van Atlas zal bevrijden.

Atlas Fallen verschijnt op 16 mei voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password