Atlas Fallen is nu verkrijgbaar

Focus Entertainment en zijn studio Deck13 Interactive lanceren vandaag met veel plezier Atlas Fallen, de spectaculaire action-RPG die je verplaatst naar een epische zandwereld om tegen legendarische wezens te strijden. De game is nu als Standard en Limited edition verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Bekijk nu de launch trailer vol sensationele actie voordat je naar Atlas vertrekt!
Stijg op uit het stof. Ontketen de storm.
Atlas Fallen komt voort uit de passie die Deck13 heeft voor spannende action-RPG-ervaringen. De game geeft een nieuwe draai aan razendsnelle gevechten in een unieke middeleeuwse fantasy-wereld. Glijd door het zand van een tijdloos land vol oeroude gevaren, mysteriën en resten van het verleden. Jaag op legendarische monsters en versla ze met machtige, van vorm veranderende wapens en vernietigende zandkrachten.

Raak en verzamel de essentie van je vijanden en gebruik die om je eigen speelstijl te ontwikkelen. Vorm een nieuw tijdperk voor de mensheid in de campaign die je zowel solo als co-op kunt spelen.

Atlas Fallen is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Meld je aan voor een Focus Entertainment-account en ontvang exclusief nieuws en voordelen voor Atlas Fallen en andere games van Focus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password