Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key nu beschikbaar voor pre-order!

Vandaag hebben KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar GUST Studios de pre-orders geopend voor hun magische JRPG, Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key. Daarnaast trakteerde KOEI TECMO Europe de fans op een nieuwe trailer met het eindthema uitgevoerd door suis, de zanger van de band Yorushika. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key is 24 maart 2023 verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows PC via Steam.
Spelers die het spel voor 23 maart 2023 pre-orderen, ontvangen de digitale pre-order bonussen “Straw Hat”, “Summer Flower Crown” en “Great Alchemist’s Staff”. Deze exclusieve accessoires kunnen door Ryza los van haar kostuum worden uitgerust.

Naast de standaard editie van het spel, zal Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key beschikbaar zijn in een Digital Deluxe Edition die de “Another Look” kostuum set, de “Back to Summer” kostuum set, en “Gem Packs” en “Key Packs” bevat die nuttig zullen zijn voor het avontuur. Naast de inhoud van de Digital Deluxe Edition, zal de Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key Ultimate Edition de “Gust Collaboration” kostuum set en de “Atelier Ryza 3 Season Pass” bevatten waarmee spelers alle extra digitale content kunnen downloaden die op een later tijdstip te koop is. De digitale content zal bestaan uit kostuums voor de personages, uitbreidingspakketten met recepten, extra kaarten, Gust Extra BGM-pakketten en meer.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password