Atari’s Yars: Recharged krijgt een lanceerdatum en nieuwe teaser trailer

Het is bijna tijd om uit je dak te gaan, want Atari heeft een lanceringsdatum van 23 augustus 2022 aangekondigd voor Yars: Recharged, het nieuwste deel in de populaire Atari Recharged-serie van de uitgever. Als aanvulling op de aankondiging heeft Atari ook een gloednieuwe teaser trailer gedropt die de meeslepende bullet hell gameplay en neo-retro esthetiek van het spel laat zien.

Yars: Recharged komt naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, Switch, Atari VCS, Stadia, en PC via Steam en de Epic store.
Yars: Recharged plaatst spelers in het middelpunt van een gedurfde aanval tegen de vijandelijke thuiswereld, bewaakt door mechanische korven die dodelijke kanonnen pulseren en stromen van wervelende raketten uitstoten.

Zoek tussen de hagel van inkomend vuur naar veilige plekken en ga dan naar voren in gewaagde aanvallen om de vijandelijke verdediging aan te vallen.

Verzamel genoeg energie door vijandelijke schilden te vernietigen om het enorm destructieve Zorlon-kanon op te laden, en gebruik de pulserende, verzengende kosmische energiestoten om vijanden te vernietigen.

Yars: Recharged daagt spelers uit om alert te blijven op visuele en auditieve signalen die duiden op dreigend gevaar, en om de vloeiende vliegbesturing te beheersen terwijl ze door steeds complexere levels navigeren.

Yars: Recharged en de gehele Atari Recharged-serie is gemaakt in samenwerking met ontwikkelaars Adamvision Studios en SneakyBox. De beatzware, originele soundtrack is gemaakt door de artiest en componist Megan McDuffee. Yars: Recharged zal beschikbaar zijn op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, Switch, Atari VCS, Stadia, en PC via Steam en de Epic store op 23 augustus 2022.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password