Atari’s populaire Recharged-serie krijgt nieuwe inhoud en start de nieuwe Retro-collectie van Stadia.

Vandaag voegt Atari’s populaire Recharged-serie zich bij Stadia’s nieuw gevormde categorie Retro Games. Nu zijn zes titels uit de nieuwe retroserie van Atari – Breakout, Black Widow, Gravitar, Asteroids, Centipede en Yars: Recharged – zijn beschikbaar in de Stadia store. Daarnaast heeft Atari aangekondigd dat alle Recharged-games zijn bijgewerkt met nieuwe content, waaronder nooit eerder vertoonde levels en spelmodi, die nu beschikbaar zijn op de Stadia-versies, maar ook op Xbox, PlayStation, Switch en pc via Steam en Epic.

De titels in de Atari Recharged-serie leveren moderne, opnieuw ontworpen versies van enkele van Atari’s bekendste en meest geliefde games uit het gouden tijdperk van gaming. Elk spel is verkrijgbaar in de Stadia store en bevat belangrijke updates van de originele releases. Elke titel bevat extra uitdaging niveaus, voorheen alleen beschikbaar op de Atari VCS.

Asteroids, Centipede, Breakout, Black Widow en Gravitar: Recharged bevatten nu bonus uitdagingslevels die voorheen alleen beschikbaar waren voor bezitters van de Atari VCS. Deze uitdagingen, ontworpen om de hoogste moeilijkheidsgraad te bieden, bieden nieuwe uitdagingen voor bestaande spelers en een toegevoegde waarde voor iedereen die de titels voor het eerst koopt. Spelers hebben nu ook de optie van drie levens in de Arcade Mode, waardoor spelers drie levens krijgen, in plaats van één, net als de coin-op arcade versies waar ze op gebaseerd zijn. En in een speciaal gebaar naar de vele gamers die een beetje nerveus worden in de buurt van enge beestjes, heeft Black Widow: Recharged nu een Arachnophobia Mode, die de spin in een ijzige sneeuwpop verandert, klaar om sneeuwvlokken te schieten in plaats van webben.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password