Atari’s laatste Retro Reimagining, Caverns of Mars: Recharged, is nu beschikbaar voor PC en Consoles.

Atari  lanceerde vandaag het volgende deel in hun veelgeprezen Recharged-reeks: Caverns of Mars: Recharged.
Caverns of Mars is nu verkrijgbaar op pc via Steam en Epic Games, en PlayStation 4 & 5, Xbox One en Series X|S, en Nintendo Switch: Recharged behoudt de retro roots en nostalgische charme van het origineel terwijl het een frisse look en funky nieuwe soundtrack omarmt. Spelers besturen een ruimteschip en duiken diep in de diepten van Mars, waar de omgeving volledig vernietigbaar is en de vijanden meer dan talrijk zijn.

Als kapitein van een volledig bewapend ruimteschip doorloop je 30 unieke missies op drie “diepten” van Mars. In het speltype Challenge en Arcade knal je door de vele vijanden (en zelfs de omgeving) en zak je steeds dieper weg in de diepten van Mars. Maar pas op, de munitie van het schip is beperkt, de vijanden zeker niet. Met een unieke lokale co-op modus, kunnen spelers samenwerken met een partner die is toegewezen aan de navigatie, terwijl de andere speler schiet vanuit een onverwoestbare drone!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password