Atari’s Gravitar: Recharged is nu beschikbaar op PC, Switch en Consoles

een van ’s werelds meest iconische consumentenmerken en producenten van interactief entertainment – heeft onlangs de kosmische reimagining van een verborgen juweeltje uit de jaren 80 uitgebracht, Gravitar: Recharged. De nieuwste toevoeging aan Atari’s succesvolle Recharged-serie, Gravitar: Recharged revitaliseert de originele Gravitar met een verschuiving van klassieke vector graphics naar een meer aquarel, schilderachtige stijl, evenals de implementatie van meer ingewikkelde gameplay en gemoderniseerde gameplay functies, zoals co-op en in-game power-ups, boosts, en meer.

Gravitar is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, Atari VCS en PC (via Steam en Epic Games Store): Recharged brengt spelers naar de verre uithoeken van de ruimte. Elk sterrenstelsel heeft zijn eigen unieke missies, waarbij elke uitdaging verschillende zwaartekrachtniveaus kent, waardoor de gameplay net zo boeiend als uitdagend is. Met beelden die worden aangevuld door de sfeervolle score van de bekroonde componist Megan McDuffee, geeft Gravitar: Recharged geeft spelers een gevoel van ontzag, waarbij momenten van rust en spanning perfect samengaan, net als in zijn voorganger uit de vroege jaren ’80.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password