Atari’s Airborne Ranger – een klassieker van MicroProse – is nu beschikbaar op Steam en GOG.

Het nieuwste van Atari is de langverwachte heruitgave van Airborne Ranger, een van MicroProse’s meest geprezen oorlogsgames. Airborne Ranger is nu verkrijgbaar op Windows PC via GOG en komt binnenkort ook op Steam. Airborne Ranger nodigt spelers uit achter de vijandelijke linies waar een goed gemikt schot en snelle beslissingen het verschil zullen blijken tussen succes of een kritieke mislukking.

In Airborne Ranger moet je 12 uitdagende missies voltooien, die beginnen met het kiezen van de juiste ranger voor de komende klus. De missies beginnen met het besturen van de gloednieuwe V-22 Osprey en het kiezen van locaties om drie munitiekratten diep in vijandelijk gebied te droppen. Elke voorraadkist bevat munitie, tijdbommen, verbanddozen en granaten of LAW-raketten, afhankelijk van je briefing. Kies de locaties verstandig: je kunt maar zoveel munitie dragen, dus bevoorrading is van cruciaal belang. Dan is het tijd om te parachuteren en aan het werk te gaan. De landing is niet eenvoudig, want je moet je parachute naar een veilige landing loodsen.

De missies in Airborne Ranger omvatten taken als het vernietigen van militaire doelen en het saboteren van installaties, tot het redden van krijgsgevangenen en het stelen van geheimen. Je moet navigeren door vijandelijke troepen en officieren, mijnenvelden, schuttersputjes en bunkers, en schakelen tussen stealth en chirurgisch nauwkeurige gevechten om te slagen. Soms moet je zelfs een vijandelijk uniform stelen om het doel te bereiken. En je kunt maar beter op tijd terug zijn op de LZ voor exfil, anders word je gevangen genomen. Als je gevangen wordt genomen, welkom bij je volgende missie – je zult een reddingspoging moeten ondernemen voordat je de klus kunt klaren!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password