Atari spellen nu beschikbaar op Utomik!

Cloud gaming dienst Utomik heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het wereldwijde interactieve entertainment en multiplatform licentiebedrijf Atari. Dankzij de samenwerking kan Utomik zijn abonnees en zakenpartners klassieke en hedendaagse games van Atari aanbieden, waaronder iconische titels als RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack, PONG Quest en Asteroids: Recharged die vandaag worden uitgebracht!

De Utomik cloud gaming service is momenteel in Early Access en omvat een gratis proefperiode van 14 dagen. Tijdens de Early Access-periode kan de cloudservice worden gebruikt via het persoonlijke plan voor €8,99 en het gezinsplan voor vier personen voor €12,99 per maand.

Atari is een van de meest erkende en gevierde merken ter wereld als het gaat om games, en daarom kondigt Utomik met trots aan dat meerdere iconische Atari-games nu te spelen zijn via de Utomik-app. Abonnees van de clouddienst kunnen zelfs genieten van een aantal van deze games op Android-apparaten of smart tv’s. Dankzij Utomik is het nu mogelijk om je kindertijd te herbeleven of iconische games te ontdekken zonder ze allemaal apart aan te hoeven schaffen!

Deze samenwerking tussen Utomik en Atari biedt ook talloze mogelijkheden voor potentiële content partners door hen kansen te bieden voor cross-promotie met Atari op andere platformen en meer klantenbinding. Deze samenwerking biedt ook een concurrentievoordeel voor gameplatforms doordat ze een meer divers aanbod aan games kunnen aanbieden, waaronder Atari’s iconische klassiekers.

Vanaf vandaag zijn de bekende RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack, Yars: Recharged, Asteroids: Recharged, en PONG Quest te spelen via de Utomik app. Al deze spellen, met uitzondering van RollerCoaster Tycoon 2: Triple Thrill Pack, zijn ook beschikbaar op Android toestellen en smart TV’s via Utomik Cloud! En dat is nog niet alles, want Utomik is van plan om in de komende maanden nog meer Atari games aan de catalogus toe te voegen, zoals:

  • Black Widow: Recharged
  • Breakout: Recharged
  • Centipede: Opgeladen
  • Gravitar: Opgeladen
  • Missile Command: Opgeladen
  • Kombinera
  • RollerCoaster Tycoon Classic

Dankzij de samenwerking krijgen abonnees en zakelijke partners toegang tot de games van Atari op verschillende apparaten, waaronder pc, Android-apparaten en smart-tv’s van Samsung en LG. Dit grotere bereik biedt Utomik en Atari meer mogelijkheden om een nieuw publiek te bereiken en huidige fans aan zich te binden.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password